Reglement Prijzenfestijn Nederland – Oktober 2017

Reader’s Digest organiseert prijzenfestijnen in het kader van haar verkooppromoties met inachtneming van de Gedragscode Promotionele Kansspelen. De aangeboden prijzen worden gegarandeerd uitgekeerd. Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn.

Deelname aan dit Prijzenfestijn geschiedt door terugsturen van het geldig gemaakte Bevestigings Certificaat waarmee de houder een kortingsabonnement op het tijdschrift Reader’s Digest neemt.

De winnaar heeft alleen recht op de beschikbaar gestelde snelheidsbonus als hij of zij binnen de bij de aanbieding gestelde termijn heeft gereageerd.

De bekendmaking van de winnaars vindt plaats op 31 juli 2017. Winnaars ontvangen zo snel mogelijk persoonlijk bericht en worden in de gelegenheid gesteld een in de promotie aangegeven keuze te wijzigen.

Reader’s Digest aanvaardt geen aansprakelijkheid indien de actie wegens wettelijke bepalingen geheel of gedeeltelijk dient te worden gewijzigd.

De naam en woonplaats van de prijswinnaar alsmede foto’s van de prijsuitreiking zullen worden gebruikt voor promotionele activiteiten.

Werknemers van Reader’s Digest en hun gezinsleden alsmede zij die direct of indirect bij de organisatie van een Prijzenfestijn betrokken zijn, komen niet voor enige prijs in aanmerking. Door deel te nemen, stemt u in met bovenstaande voorwaarden.

Het reglement van dit prijzenfestijn is tevens beschikbaar op www.readersdigest.nl, waar wij ook de winnaars publiceren. Indien gewenst kunt u de uitslag ook schriftelijk aanvragen door toezending van een voldoende gefrankeerde en aan uzelf geadresseerde envelop met in de linkerbovenhoek de naam van het betreffende Prijzenfestijn aan Reader’s Digest, Postbus 138, 8200 AC Lelystad. Klachten met betrekking tot een prijzenfestijn kunnen in eerste aanleg bij Reader’s Digest zelf worden ingediend. Wenst u geen geadresseerde promoties meer van ons te ontvangen, dan kunt u ons dat schriftelijk kenbaar maken.

Deel het met uw vrienden

PinIt